Mors Dag 26 maj

Vem är världens bästa mamma för dig? 💜💜💜💜💜💜

Tagga och beskriv henne med emojis eller en text på vårt Facebook inlägg.
Vi väljer ut den bästa motiveringen och vinnaren får ett presentkort värt 300 kr på Highlight.

Vinnaren meddelas på Facebook och Instagram måndagen den 27 maj.
Lycka till!

Japansk restaurang flyttar in i Bålsta Centrum

Vi är glada att berätta om KAIYO – en ny restaurang som öppnar i Bålsta Centrum efter sommaren. Med etableringen i Bålsta Centrum föds en liten restaurangkedja då ägarna även öppnar en restaurang i Sundbyberg 2019 och en i Sigtuna 2020. De erbjuder äkta japansk sushi, ramen, varmrätter och pokébowls både äta på plats, take-away samt catering. På Kaiyo tillagar man alla rätter själva från grunden med färska råvaror och är måna om att hålla hög kvalitet. Restaurangen ska byggas i en lokal mot parkeringen vid den stängda entrén. Kaiyo kommer få en mysig servering med tydlig japansk prägel och på utsidan ska också byggas i ordning för en uteservering.

Kaiyo drivs av två delägare, Ganbayar Gantulga och Tsogbadrakh Batdelger som är erfarna restauratörer. De driver idag redan tre andra restauranger i Ikki sushi i Kista, Umi Chao i Vällingby och Mgl sushi i Nynäshamn.
– Vi ser fram emot etableringen i Bålsta då vi tror mycket på Bålstaborna Håbo kommun, säger Ganbayar Gantluga. Detta är ett välmående upptagningsområde med goda framtidsutsikter och vi förstärker matutbudet med riktigt fint koncept. Vi tror våra rätter kommer uppskattas av Bålstabornas smaklökar. Vi kommer även ha fullständiga rättigheter och kan erbjuda äkta japansk saké och japansk öl.

Maria Helling, centrumchef för Bålsta Centrum är också mycket nöjd.
– Detta är ett viktigt tillskott i Bålsta Centrums matutbud. Vi behöver stärka upp vårt matutbud och det japanska köket känns helt rätt i tiden.

Öppning planeras till 20 september.

Glad påsk!

Äntligen är påsken här och det är dags att komma ut, bjuda in och lysa upp. Du hittar maten, pyntet och massor av nyheter för säsongen i Bålsta Centrum. Vi har öppet så här under påskdagarna:
Skärtorsdag 10-19
Långfredag 11-15
Påskafton 10-15
Påskdagen stängt
Annandag påsk 11-15

Passa på att kika på våra påskballonger som hänger i taket. När påsken är över kommer vi dela ut dem till våra besökare – håll utkik på vår Facebook för att få veta när!

Varmt välkommen!

SPF-dag tisdag 9 april

Välkomna att prova på SPF Seniorerna i Håbo aktivitetsprogram. På tisdag 9 april kl 10-15 bjuder SPF Seniorerna Håbo in till ett öppet hus i Bålsta Centrum för att visa vad de har att erbjuda. Där kan ni se ett urval av alla deras populära cirklar och aktiviteter. Ni hittar dem i lokalen mitt emot Dressmann.

Kl. 11.30-12.00  blir det körsång ovanför rulltrappan.

Hjärtligt välkomna!

Second Chance UF i Bålsta Centrum 13/4

Second Chance UF är ett av alla flitiga och kreativa UF-företag från Fridegårdsgymnasiet. De har sålt secondhand kläder via sin hemsida men enligt affärsplanen ska alla årets UF-företag påbörja avvecklingen av företagen. Därför gästas vi av Second Chance UF pop-up-butik som säljer ut plaggen som är kvar.

Varmt välkomna att shoppa loss deras kvarvarande kollektion i Bålsta Centrum 13 april.

 

 

Fotbollsfest med Håbo FF 6 april

Bålsta Centrum är stolt huvudsponsor till Håbo FF och tillsammans med klubben bjuder vi stora och små till en fullmatad dag med massor av fotbollsskoj i centrum kl 11-15! Mingla med spelarna från Håbo FF och utmana herrlagsspelarna i FIFA-turnering. Var med och utmana fotbollsherrarna i att hatta boll. Från kl 11 kan du vara med och kvala in dig till topp 10 som möts i en spännande final kl 13 – var med själv eller kom och titta på skilliga fotbollshattningar.

Dessutom kan du och betta i Håbo-tipset och köpa säsongskort till alla hemmamatcher.

Du kan även passa på att byta fotbollsskor och kläder vid vårt bytarbord. Bra för unga som växer ur sina storlekar.

Mycket roligt och smart för alla smaker! Varmt välkomna!

Vårens rabatter

Erbjudandena gäller i Bålsta Centrum t.o.m 15 april och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Klipp ut dina kuponger från annonsen i Bålstabladet. Vi reserverar oss för felskrivningar.

Hälsokraft
20% på valfria skor

Arken Zoo
100 kr i rabatt när du handlar för 500 kr eller mer

LasseMaja Klippotek
30% rabatt på utvalda produkter från L’Oreal  Professional och Tecni

KappAhl
25% på valfri vara

Bålsta Guld & Silver
20% rabatt på valfri vara

Apotek Hjärtat
20% på valfri vara, gäller ej receptbelagda läkemedel

Vettris
100 kr rabatt på valfri vaccination

Klackenbergs Böcker & Papper
20% på valfri inbunden bok

Espresso House
20% på ett helt köp

Godishjärtat
4 st 2-pack choklad för 25 kr, max 12 st per kund
(gäller Snickers, Twix, Mars och Bounty)

Lindex
20% på damplagg

Intersport
100 kr rabatt för varje 500 kroner du handlar för, upp till 2000 kr.
Gäller ej beställningsvaror eller presentkort

Lekia
15% på allt i butiken, gäller endast ord. pris.

Highlight
20% på valfritt plagg, gäller endast ord. pris.

Behöver du mer luft?

Känner du att du behöver mer luft ibland? Det kan du få i Bålsta Centrum.

Kom och prova vår nya luftpump som finns utanför huvudentrén längs Hemtex skyltfönster. Där kan du pumpa cykeldäck, barnvagn, rullstolen eller rullatorn. Placera munstycket mot ventilen och luften pumpas. Pumpen är tillgänglig dygnet runt!

 

Äntligen nya toaletter och skötrum

Äntligen kan vi välkomna er till centrumets sprillans nya besökstoaletter och skötrum!

Där hittar ni tre unisex-toaletter, en handikappstoalett, ett stort skötrum för att ta hand om de minsta besökarna med plats för att parkera barnvagn. I skötrummet finns en skön fåtölj där man kan dra draperi om sig för lite mer avskiljdhet, två bäddar för att byta blöjor och en mikrougn för att värma nappflaskor och burkmat. Inom kort finns även en barnstol där.

Ni hittar toaletterna vid kontantcenter vid torget och de har öppet från kl 7-19 på vardagar och stänger kl 15 redan på helgdagar. Därefter låser vi upp en toalett i entrén vid Apotek Hjärtat.

Fitness24seven har öppet

Efter flera månaders renovering kan Fitness24seven öppna dörrarna 29 januari kl 12.

Välkomna då att spana in deras nya fräscha, utökade ytor, tjejgym och en helt ny maskinpark. Notera att de har en ny nattentré från centrumterassen.