Mors dag 28 maj

Låt oss presentera Mamma-manualen!

Vi har samlat en skattkista av idéer och tips för att du ska kunna ge din mamma den perfekta uppvaktningen på mors dag. Vi har frågat lokala mammor för att få deras insikter och förslag, vilket har resulterat i en härlig samling av inspiration och kreativa idéer.

Varje mamma är unik och förtjänar något speciellt. Därför har vi inkluderat olika sätt att fira, oavsett om det handlar om en mumsig fika, en personlig present eller att spendera kvalitetstid tillsammans som familj. Här hittar du tips och råd som passar alla smaker och budgetar. Vi hoppas att du hittar det perfekta sättet att visa din uppskattning och kärlek till din mamma på denna speciella dag.

”En mumsig fika tack!”
Jajamensan, sötsaker går alltid hem. Bjud mamma på en läcker fika för ett extra gott firande. På Espresso House hittar du flera färska bullar och kakor att välja mellan. Eller varför inte plocka ihop en godispåse från Godishjärtat?

”Lite egentid skulle inte sitta fel”
Skäm bort mamma med egentid och möjligheten att njuta av lugnet hemma. Kanske kan du plocka ihop ett härligt spa-kit från Kicks?

Umgås med familjen och äta god mat”
Samla familjen för en smakupplevelse på en restauranger och skapa minnen tillsammans. Välj och vraka bland vårt utbud av smaker.

”Jag föredrar något personligt”
Hitta en unik present till mamma som speglar din kärlek och omtanke. Pyssla, klipp och knåda eller sätt ihop en box av personliga gåvor. Hos Klackenbergs Böcker & Papper hittar du pyssel för att skapa din egen present.

”För mig räcker det med blommor och kramar”
Överraska mamma med vackra blommor och ge en varm kram. Oavsett bukett eller krukväxt hittar du alltid något som gör mamma glad på Coop.

”Jag önskar mig en lång och skön sovmorgon”
Ge mamma en välförtjänt sovmorgon. Fortsätt sedan dagen i avkopplingens tecken genom att ge bort lite skönläsning från Klackenbergs Böcker & Papper.

Tack till alla fantastiska mammor som delade med sig av sina önskningar. Vi håller tummarna för att ditt firande blir något alldeles extra!