Hoppa till innehåll

Fyra restauranger du inte får missa i Bålsta Centrum

Publicerat: tisdag 7 maj 2024

Restaurangtips i Bålsta Centrum

Bålsta Centrum är platsen där spännande shopping och smakupplevelser möts. Oavsett om du är sugen på asiatiskt, sushi, en mysig fikastund eller klassisk pizza, finns allt på samma plats. Take Away eller ät på plats - valet är ditt! Här tipsar vi om fyra restauranger och caféer du inte får missa.

1. Kaiyo

Destinationen för japanska smaker i Bålsta Centrum. Hos Kayio serveras färska och högkvalitativa rätter som sushi, ramen och pokébowls. Oavsett om du väljer att äta på plats, ta med dig eller satsa på catering, är du garanterad en autentisk smakresa. Kika in menyn och förbeställ på deras hemsida, klicka här.

2. Hinode

Hinode betyder uppstigande morgonsol och är synonymt med hur restaurangkedjan växer sig fram i Sverige. Och nu finns den även i Bålsta Centrum! Här kan du uppleva en klassisk bibimbap, fyra små rätter och sushi till förmånliga lunchpriser. Ett måste för alla foodiesar och matälskare. Se deras meny genom att klicka här.

3. Bålsta kök och bar

Med en varierad meny är Bålsta kök och bar det perfekta valet för dem som söker olika smaker inom bekvämt avstånd. Här hittar du allt från pasta och pizza till husmanskost. Som en bonus har de också en uteservering att njuta av under vår- och sommarmånaderna. Besök deras facebooksida, för att ta del av aktuella erbjudanden och händelser. Klicka här.

4. Espresso House

Espresso House har en passion för kaffe — och det märks! Här får du högkvalitativt kaffe som du kan njuta av tillsammans med läckra bakverk. Dessutom har de ett brett urval av drycker, matiga sallader och mackor från det egna bageriet. Kom in för en lugn (och god!) stund.

Vi ses på någon av Bålsta Centrums restauranger!

Pssst… glöm inte att följa Bålsta Centrum i sociala kanaler, där vi delar våra restauranger och butikers aktuella erbjudanden. Något du inte vill missa!