Hoppa till innehåll

Parkering & hitta hit

Lätt att ta sig, enkelt att parkera!

Bålsta ligger utmed E18, mittemellan Uppsala och Stockholm. Bålsta Centrum är slutstationen för pendeltågslinje 43 från Stockholm och en knutpunkt för flera busslinjer. Planerar du att besöka oss med bil? Då väntar en stor parkering med generösa tider.

Här finns cirka 270 parkeringsplatser att välja mellan. Du får parkera i upp till 3 timmar. Visa alltid din ankomsttid genom att använda en p-skiva och lägg den synligt i framrutan. Saknar du p-skiva brukar butikerna närmast entréerna ha sådana.

Dessutom finns fler parkeringsplatser vid landstingshuset nära entrén vid Apotek Hjärtat och Bålsta Kök & Bar. Den närmaste delen av parkeringen tillåter 2h p-skiva och bredvid den finns en del som är tillgänglig att parkera på efter kl 16 på vardagar och hela helgerna.

Vi ber dig respektera familjeplatserna. De är till för familjer med små barn som behöver lite extra utrymme kring bilen för i och urlastning. Parkeringsplatserna vid entrén utanför Systembolaget är förhyrda platser för PostNord. Nattkunder till gymmet Fitness24seven, kan parkera på platserna närmast gymmets nattentré.

Har du frågor kring parkering, vänligen kontakta Apcoa Parking
(Europark) tel. 0771-401020
Hemsida: http://www.europark.se/